Varumärken

 

Lån av produkter eller intresserad av samarbete kontakta oss på info@sthlmagency.se

HR bilder hittar du här!

Nyhetsbrev
Vill du ha vårt nyhetsbrev med information och erbjudanden, anmäl dig här,
epost

 

 

    facebook

 


Instagram

 

 Instagram Instagram Instagram

 Instagram Instagram Instagram

 

BLAFRE logga


 

 

 


Det norska familjeföretaget BLAFRE tillverkar flaskor, termosar, plåtboxar, textil- och pappersprodukter och mycket mer i en färgglad retro design. Företaget startade 2005 med tillverkning av kort och har sedan växt snabbt. BLAFRE har idag över 500 återförsäljare runt om i världen. Företagets huvudkontor/showroom ligger i mysiga Ekeberg Hageby med utsikt över Oslo, där driver dom även en BLAFRE butik med café. 

Mer information hittar du här www.blafre.com

Blafre butiken   Blafre familjen

BLAFREs formspråk och mönster ger en känsla av retro och lekfullhet. Återkommande figurer på produkterna är ugglan, roboten, elefanten och igelkotten som idag kännetecknar BLAFRE och dess kollektion! Nytt för 2014 är Lunchboxen i plast helt giftfri och utan BPA som tillverkas i Norge!

Ingrid och Remi Fagervik som tillsammans äger/driver BLAFRE är väldigt noga med vilka fabriker som producerar BLAFRE produkter. Fabriker och filialer i England och Asien, vet att både kvalitet och arbetsvillkor är viktiga för oss. Vi betonar professionalism inom alla områden. Det blir lättare att hitta fabriker som har omfattande erfarenhet av att uppnå de europeiska etiska, miljö-och produktionskrav. Våra fabriker måste under alla omständigheter teckna en skriftlig garanti att de uppfyller alla europeiska etiska, miljö-och produktionskrav. 


Stiftelse   "Vi är så glada att meddela att vi nu är plus partners på Strømmestiftelsen. Det innebär att vi årligen tillhandahålla ett minimum av NOK 100.000. att hjälpa barn i nöd. Det finns två projekt som vi brinner för: Speed Schools och Cocoon. Genom Speed Schools hjälper vi barn att ta igen förlorad skolgång, så de får en chans att placera i det offentliga skolväsendet. Detta är viktigt för ett värdigt framtid. De pengar vi ger till att göra det möjligt att köra tvåSpeed Schools för ett år, med 25 elever i varje. "Cocoon" är ett mer allmänt stöd projekt för att hjälpa barn i slummen i Bangladesh, och barn i Mali, Uganda och Peru. Stiftelsen ser till att Cocoon stödet går där det behövs mest, särskilt skolorna. Om vi ​​kan hjälpa just ett barn ur fattigdom, till en mer värdigt liv, det finns inget som betyder mer."
  
Bild   "Årets kvinnliga företagare" I maj 2011 blev VD och designer Ingrid Erøy Fagervik tilldelad Start-knappen av industriminister Trond Giske. Priset arrangeras av henne, och även av jurymedlemmarna NHO chefen John G. Bernander, Mille-Marie Treschow-Fritzöe, Ellen Arnstad och Hilde Midthjell. Detta pris betyder väldigt mycket, och inspirerar till att fortsätta göra det vi gör. Stort tack till hennes initiativ, för att inte nämna juryn.